Foto: Pixabay

April je mesec čarobnih ljubavi, ali nekim znakovima ovo proleće donosi i neprijatna iznenađenja! Današnji horoskop za 1. april 2019 godine.

Ovan

Ne obraćajte pažnju na ono što drugi pričaju o Vama, bitno je samo šta Vi mislite o partneru sa kojim ste. Nemojte pričati drugima o problemima koje imate. Nisu svi prijateljski nastrojeni. Moguć problem sa cirkulacijom.

Bik

Danas Vam nikako nije do posla, najradije biste negde putovali. Potrudite se da odradite ono što morate, ne opterećujte se sitnicama. Držite se plana rada.

Blizanci

Od Vas zavisi stanje u ljubavnoj vezi. Preosetljivi ste i imate utisak da se ništa već duže vreme ne menja i ne želite da se raspravljate sa partnerom. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da se vidite sa prijateljima. To bi Vam prijalo.

Rak

Moguće su dobre vesti u vezi sa promenama na poslu. Danas je dobar dan za nove početke. Moguća je nova saradnja sa osobama koje Vam odgovaraju.

Lav

Partner može biti od pomoći i podrška u svakom smislu, naročito ako imate probleme na poslu. Potrudite se da budete komunikativniji. Ako Vam je potrebna podrška drugih zatražite je.

Devica

Preko posla možete upoznati neku mlađu osobu koja će Vam se dopasti. Skloni ste flertu. Moguća nervoza zbog previše obaveza, pa bi bilo dobro da ne preterujete.

Vaga

Fokusirajte se na posao. Budite profesionalni i vredni. Veoma ste komunikativni i izlazite svakom u susret, pa lako nalazite nove saradnike.

Škorpija

Partner je veoma nervozan, pa pazite kako se ponašate prema njemu. Udovoljite mu. Moguća nervoza i stres na poslu, ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili.

Strelac

Moguć je kraći put. Odlično se osećate. Skloni ste druženju. Idite na neko mesto za zabavu, nemojte sedeti kod kuće.

Jarac

Danas je dobar dan za posao. Budite aktivniji i uvedite neke promene na radnom mestu. Moguć priliv novca, bićete zadovoljni.

Vodolija

Danas ste jako nervozni i želite da u vezi sve bude kako ste Vi zamislili. Sa partnerom pravite kompromis. Ne odbijajte osobu kojoj se jako dopadate.

Ribe

Potrebna Vam je pomoć, pomalo ste neorganizovani. Ako ste u vezi, osvežićete odnos. Moguća je avantura ili početak nekog viđanja sa nekom zabavnom osobom.