Foto: Facebook / Printscreen
Reklame

Šokantan naslov za sve koji redovno prate ovu rubriku, ali šta da vam kažem-ne mogu protiv činjenica. O razlozima koji su me primorali na ovakav drastični potez nešto niže, dole, u tekstu.

Da krenemo od uzroka ovakvog predloga.

Laki je bio mnogo nervozan, ili, bolje je reći- Ničić se je zdravo prepao posle prvih januarskih demonstracija koje su organizovane u Zaječaru.

Tačno zna da su, pre svega, usmerene protiv njega. Kažu da je nabavio zavidnu količinu pampersa za odrasle, jer ako izgubi fotelju gradonačelnika od njega nema ništa.

To je čovek koji je toliko nesposoban da ne ume ništa drugo da radi sem da vrti istu priču prepunu  obećanja koja se jako retko ostvaruju.

Što bi se reklo- vojska o skraćenju, a Ničić o poštenju. U ukupnoj atmosferi u Srbije AV će se rado odreći tipova kao što je Simonović iz Grocke ili Ničića iz pizdića nego nečeg što mu je mnogo vrednije.

Količina njegovog besa je bila vidljiva na fb. Vređao je i levo i desno i napred i nazad, a najviše je sebe vređao.

Otvoreno govoreći, pokazao je da je u nečemu najbolji gradonačelnk u Srbiji-u prostakluku.

Šta reći, to je njegova disciplina i on ne propušta niti jednu priliku da nam pokaže kako izgleda kad se primitivna, neuka, nesposobna, a pohlepna persona dohvati fotelje, tuđih (naših) para i društvenih mreža.

Prati ga, po obrazovanju i kućnom  vaspitanju veoma bliska njemu, grupica botova koja za sitnu sinekuricu izgravaju „elitu“, dvorjane, (podguzne muve), koja svaku njegovu bljuvotinu na fb poliže do zadnje mrvice.

Neka im je na zdravlje, ali im toplo preporučujem da nabave jednokratne maramice i varikinu da dobro očiste svoja usta, obraz neće moći.

Bes koji Ničića obuzima u ovakvim, kriznim, trenucima je ravan besu razmaženog deteta kome se oduzima najopasnija, a najdraža igračka- a to je u njegovom slučaju –vlast i mogućnost raskošnog života bez imalo muke.

Ne preza od ličnih uvreda najgore vrste, ali ipak mislim da protiv njega, bar za sada, ne treba podnositi krivične prijave. To je gubljenje vremena, a on dobija publicitet koji mu je potreban.

Za neke ljude prostačko ponašanje Ničića je  duševni hleb. Slično se sličnom raduje i takvi ljudi su njegova najvernija glasačka vojska i tu, u dobrom delu, leži tajna njegovih uspeha na izborima.

Nije se on prilagodio primitivcima, on je takav. Ne postoji drugi zaključak već samo-ignorišite to što on radi u besu. Pas laje, vetar nosi.

Nakon desetak dana gradonačelnik je popio nekoliko pilula za lepo ponašanje i uputio se u studio T1 televizije, da se obrati vaskolikom građanstvu Zaječara i ostalih naselja. Bio je kao malo mače.

Da čovek ne poveruje, čak je i kosu oprao, a izgleda da će i zube da sređuje. Sećate se da je pre godinu dana za tu tv kuću imao samo reč-reketaška televizija!

To je još jedan biser na ogrlici prostote koju nosi ispod košulje. Zahvaljujući internetu iako sam više od hiljadu kilometara od Zaječara, izravno sam pratio ovo istorijsko obraćanje pučanstvu.

On se, poslednjih godina, retko obraća javnosti, valjda se je i on umorio od davanja lažnih obećana, a više se je orijentisao na „naučni“ pristup politici.

Prvo je asolvirao izjavom tzv. dipl. ekonomiste da ne postoji razlika između proizvodnje i trgovine, da je to sve isto (slabo ga je propitao onaj što mu prodade diplomu), a doktorirao je pre nekoliko dana izjavom- da ako imaš kredit, ma koliki da je, da to nije dug.

Ovo je stvarno za neku ozbiljnu nagradu iz oblasti ekonomije, kad bi se debelo zajebavali. Krajnji je trenutak da on tu svoji diplomu iscepa na najsitnije komade, te da je, uz tompus i viske, svečano sagori u pepeljari.

Kako sam ja shvatio Ničića, on će Rusima dati na 2,5 godine desetak hektara Kraljevice, da tamo naprave naselje i kancelarije logistike izgradnje gasovoda. Sve mi se čini da nije saopštio „svom narodu“ koliko ćemo para dobiti za „okupaciju“ glavnog dela grada?

Nije to valjda neka tajna. Naravno da nemam ništa protiv izgradnje gasovoda i Rusa, biće tu više naših radnika, ali bi bilo dobro da to bude jedna injekcija za budžet i biznis u gradu Bojim se, iskreno rečeno, on je velemajstor da upropasti sve naše šanse, taj bi i gol promašio sa gol linije!. Pročitah negde da je Miler, šef Gasproma, rekao da će radovi trajati samo godinu dana.

No, strpljenja, videćemo koje će se cifre pojaviti. Samo, da bude jasno, to nije nikakav uspeh Ničića, to je međunarodni projekat i naša je sreća da smo im se našli na putu. To jaje nije on sneo, te neka ne kokodače.

Opet je obećao izgradnju objekata kao i prošle godine, putevi do sela, sportska hala u Kotlujevcu, stidljivo o investitoru od 700 radnih mesta a novitet je pokriveni bazen u Kotlujevcu.

Ovaj na Kraljevici je pretesan da primi sve plivače, te nam treba novi. Naravno da nije spomenuo kako će podstaći rađanje dece u ovom gradu.

Mladi se iseljavaju a penzionerke ne rađaju decu. Sve u svemu mlaćenje prazne slame i gađanje pogrešnih meta. On sve posmatra naglavačke. Tu pomoći nema.

E, eto odgovora zašto predlažem akademika Danila Katića za gradonačelnika. Računam, SNS ima većinu a Ničića treba što pre, u interesu SNS, skloniti sa tog mesta i da se neće odlučiti za nekog iz opozicije. Za mene je Katić kandidat br.1. Evo od čega se radi.

Poznato je da je Danilo Katić moja redovna mušterija u ovoj rubrici i tek nedavno je iskoristio priliku da  odgovori na moje neprestano peckanje. Moram da napišem da je on, po ponašanju, gospodin za Ničića.

Iako je pokušavao u tom pisaniju na fb da malo podjebava, mene to ne ljuti, čak je dostigao neki stepen duhovitosti, što pozdravljam. Sve u svemu ima tu mnogo više štofa nego kod Ničića. Katić bar ne bi nas brukao unaokolo primitivizmom, bahatošću.

Ono što se meni nije dopalo u tom pisaniju što je akademik Danilo Katić, da bi dokazao slepu pokornost, napisao panegirik o Ničiću, ali ako uzmemo u obzir da to radi za sto hiljadarki mesečno, možda bih ja bio i raspevaniji na tu temu od njega.

Sve u svemu, ako bi se poradilo sa akademikom Katićem, ako prestane da se lažno predstavlja, nije sramota biti električar, naprotiv to je sjajno zanimanje, ako revidira stavove prema Ničiću u skladu sa činjenicama, ja ču lično početi da lobiram da se izvrši rokada piona za kralja.

Sve u svemu, nemojte da vas demorališe ovaj sneg, nego da gledamo kako ćemo se izvući iz Ničićeve kaljuge. To je njegovo prirodno okruženje, a nama, valjda, treba nešto bolje.

Izvor: TIMOČKA REVIJA