foto: pixabay

Kako piše danas Kurir, u promotivnom tekstu, uskoro se u nekoliko gradova, među kojima i u Zaječaru otvara pumpa Knez petrol.

Prvog septembra otvorena je benzinska stanicu u Loznici , planom razvoja kompanije u poslednjem kvartalu ove godine planirano je otvaranje jos četiri maloprodajna objekata i to u:  Hrtkovcima, Zaječaru, Novom Pazaru i Šimanovcima.

Iz kompanije „Knez petrol“ za Kurir su kazali da u svim njihovim novootvorenim objektima u promo periodu nude cenu nižu 5 dinara na sve derivate u odnosu na konkurenciju. Sve benzinske stanice su moderni i funkcionalni objekti , koji nude različite sadržaje, rade 24/7 , imaju široku lepezu proizvoda u šopovima, a u sklopu nekih maloprodajnih objekata planirani su i restorani.

„Ispunjavamo najviše tehničke i ekološke standarde. Povodom otvaranja benziskih stanica u Zaječaru i Novom Pazaru planiramo velike donacije socijalno ugroženim kategorijama u tim mestima, naravno u saradnji sa lokalnim zajednicama“.- kazali su iz Knez petrola za Kurir.

Podsećamo, 19. decembra 2015. godine tadašnji gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović, najavio je otvaranje pumpe „Knez petrol“, pored Lidl-a i Vetro parka.

Demokrate u Zaječaru su 8. marta kazali da  prema informacijama koje su imali tada, pumpa Knez petrol je trebalo da bude izgrađena u naselju „Kraljevica“.

Ostaje da vidimo, pošto su iz kompanije „Knez petrol“ najavili da će se pumpa graditi, gde će ona biti izgrađena.