Foto: Pixabay
Turistička agencija „Coral Tours“ osnovana je 1997. godine kao prva privatna turistička agencija u Zaječaru. Bavi se prodajom turističkih aranžmana vodećih tour-operatora za sve destinacije u Srbiji i u svetu.

Turistička agencija „Coral Tours“ osnovana je u Zaječaru 1997. godine kao prva privatna turistička agencija.

U svojoj ponudi ima autobuske karte, avio karte za sva odredišta, kao i turističke aranžamne vodećih tour-operatora za sve destinacije u Srbiji i u svetu.

Svojim klijentima Turistička agencija „Coral Tours“ nudi i do 40% popusta za first minute ponude za letovanje u sezoni 2019., kao i 20% popusta za ponude za zimovanje.

Turistička agencija „Coral Tours“ ima i ekspozituru u Beogradu, koja se nalazi u Makedonskoj 30, u tržnom centru „Eurocentar“ u lokalu broj 8.

Više o sjajnoj ponudi ove agencije možete saznati putem sledećeg ako kliknete OVDE.

Foto: Viktor Viktorov, „Opera Sofia“
Iz svoje ponude Turistička agencija „Coral Tours“ za čitaoce portala „Glas Zaječara“ izdvojila je nagradno putovanje za dve osobe u Sofiju sa sa ulaznicama za balet „Uspavana lepotica“!
Evo šta treba da uradite kako bi učestvovali u nagradnoj igri!
  1. Lajkujte FB Stranicu agencije „Coral Tours“ klikom na ovaj LINK
  2. U komentaru ovog teksta koji je objavljen na zvaničnoj FACEBOOK stranici portala „Glas Zaječara“ označite osobu sa kojom želite da putujete u Sofiju ili kojoj želite da poklonite ovo putovanje. Zvanična FACEBOOK STRANICA portala je: GLAS ZAJEČARA
  3. Podelite ( „šerujte“ ) objavu sa stranice „Glas Zaječara“ na svom profilu!

Nagradna igra startuje 16. januara 2019. godine godine u 18 časova časova. Srećni dobitnici biće proglašeni 19. januara 2019. godine u 18 časova. Dobitnici će biti izabrani metodom slučajnog izbora stranice Random Comment Picker.

U nagradnoj igri učestvuju samo komentari objavljeni na zvaničnoj FB stranici portala „Glas Zaječara“. Komentari objavljeni na drugim stranicama neće se smatrati važećim.
Program putovanja:

Polazak za Sofiju 09. februara 2019. godine u ranim jutarnjim časovima. 

Polasci, zavisno od broja prijavljenih putnika se organizuju iz: Negotina, Bora, Zaječara, Ćuprije, Paraćina ili Niša.

Putovanje ka Sofiji, carinske formalnosti na graničnom prelazu.

Po dolasku u Sofiju odlazak do najveceg tržnog centra na Balkanu “The Mall”. Slobodno vreme za kupovinu.

Nakon slobodnog vremena u tržnom centru odlazak do centra grada, obilazak i slobodno vreme za razgledanje i odmor.

Odlazak u Operu. Na programu će biti predstava „Uspavana lepotica“. Dobitnici nagradnog putovanja imaju besplatne karte za predstavu.

U večernjim satima polazak za Srbiju.