Četvrti po redu festival muzike i umetnosti – Outhide, održaće se 26. i 27. jula u Zaječaru, na dobro poznatoj lokaciji u Park-šumi „Kraljevica“.

„Očekuje vas muzički program na 3 zasebna tematska stejdža, brojne aktivnosti u promotivnom periodu i prateće aktivnosti u sedmici pre festivala. Bliži se mali jubilej, pa ova godina predstavlja ogroman zadatak za sve nas, da pokažemo zrelost i spremnost za tu „malu“ potvrdu“, saopštavaju organizatori.

„Tematika ovogodišnjeg izdanja festivala je misticizam istočne Srbije i kao što znate, naš tim će nastojati da na originalan način pristupi ovoj temi, a kada kažemo „tim“, mislimo i na sve vas koji osetite potrebu da se kreativno izrazite i to podelite s nama“.

„Ono što potvrđuje svako ko je nogom kročio na Outhide Festival, jeste zajedništvo koje negujemo i koje nas spaja i to je naš bunt koji ćemo i ove godine provući kao lajtmotiv“.

Aftermovie 2018: https://bit.ly/2Hp0wq6

LINE UP:

Alt stage:
Who See
Svemirko
Buč Kesidi
Dimitrije Dimitrijević

Tsaheylu stage:
Kristijan Molnar
Marijan Felver
Monosaccharide
Coeus

ZALET FESTIVAL / MAHALA BOUNCE!:
Vojislav Killo Killo
Jić
Агос

Site: www.outhidefestival.com
Instagram: https://bit.ly/2T3rlRi

Podsećamo, prvi prvi Outhide festival u Zaječaru, održan je na dve bine maja 2016. godine, gde  je nastupilo šezdesetak izvođača. Mogla se čuti muzika gotovo svih žanrova, a novac od prodatih ulaznica otišao je u humanitarne svrhe. Festival je godinama rastao, i danas je postao to što jeste.