foto:capitolpark.rs

 

Da se bliži otvaranje velikog tržnog centra na lokaciji nekadašnje fabrike „Arsenije Spasić“ znaju i vrapci, bilbordi su na sve strane, sa društvenih mreža samo „iskaču“ reklame, a velika Capitol kugla već krasi gradski trg.

Na zvaničnom sajtu i fb stranici Capitol park Zaječar u četvrtak se, uz najavu otvaranja objekta, našao i naslov „Akcije i popusti povodom velikog otvaranja“.

 

Ako zagledate malo bolje, među poznatim brendovima koji će imati svoje lokale u Capitolu je i logo proizvođača nameštaja „NEFA“. Zvuči poznato?

„Nefa“ se reklamirala svuda redom, a kako su cene bile i viče nego povoljne za srpsko tržište, na primer ugao garnitura za 23.000 dinara,  mnogi su se „upecali“.

A onda je vlasnik preko noći samo ispario. Vratio se u Rusiji ili već gde, mašine iz fabrike su iznete da niko nije ni primetio, 300 ljudi je ostalo bez posla, a broj prevarenih građana se još ne zna.

O tome nacionalni mediji javljaju već danima.

Još jedan prodavac magle! Očito je Srbija pogodno tlo. A nama kao da nije dovoljno domaćeg samoniklog prevarantskog bilja, već uvozimo i tuđe. I što je najgore, sve se to najavljuje kao nešto grandiozno, nesvakidašnje, velelepno.

Da li će Capitol park štampati nove flajere, promeniti bilborde, na brzinu naći neki novi trgovački brend koji će popuniti Nefin lokal ili će se praviti kao da se ništa ne dešava?

Hoće li se oglasiti gradonačelnik koji Capitol park predstavlja kao najveće dostignuće svoje reprizne vladavine?

Čitajuči komentare na zvaničnom fb nalogu Capitol parka Zaječar shvatamo da ni svih 18 lokala nije popunjeno, pa čak i neki koji se nalaze na reklamnom panou neće  imati svoju radnju na otvaranju 30. maja, među njima  i „Sinsay“.

Je li vama nešto jasno?!