Foto: screenshot youtube rtv
Reklame

„U Srbiji je 15 marta izvršen državni udar, a do 21. marta radile su sve kafane. Sve skupštine u svetu, pa i nemački Bundestag zasedaju i zasedale su, samo ne i parlament u Srbiji. Do 15 marta i uvođenja vanrednog stanja virus je bio smešan, jer su se prikupljali potpisi za izbore, za SNS, SPS, Šapića, Čomićku. A onda kada su potpisi prikupljeni virus je postao kuga. Sram vas bilo“, rekao je Saša Radulović, lider Pokreta Dosta je bilo.

Radulović je potom ponovo napustio skupštinsku salu, pošto je obavešten da mu je isteklo vreme. Njegove reči izazvale su niz reakcija.

Najpre je Maja Gojković rekla da se ovakav igrokaz Radulovića očekivao i da poređenje sa nemačkim Bundestagom ne stoji, jer tamo postoji dogovor vlasti i opozicije, a da je u Srbiji nemoguće bilo šta dogovoriti sa opozicijom koja poziva na pobunu i lupanje u šerpe.

Poslanica SRS Vjerica Radeta ocenila je da je Radulović cirkuzant koji ima toliko mrlja da nema pravo bilo koga da kritikuje.

– Gospodine Raduloviću vaše ludilo je uznapredovalo i otelo se kontroli i molim Vas idite lečite se, i ovo nije uvreda, već ljudski savet, poručila je Raduloviću premijerka ana Brnabić.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin konstatovao je da ako postoji volja čovek može da se izleči, ali da Radulović i nije toliko lud, jer je samo u 2019. godini iz budžeta na konto poslaničkog kluba DJB koji ne postoji uzeo 86 miliona dinara.

Izvor: Danas