Boško Obradović, Narodni poslanik i lider pokreta „Dveri“, juče 12. marta, posetio je Istočnu Srbiju. Posle Knjaževca sa saradnicima je obišao Zaječar, a potom je govorio na prvom skupu „1 od 5 miliona“ u Kladovu.

Kako je Obradović istakao u Zaječaru, grad na Timoku je pravi simbol političke prevare kakvu vodi Srpska napredna stranka, politike preletača i lažnih obećanja.

“ Boško Ničić je obmanuo građane Zaječara predstavljajujći se kao lažna opozicija, koji je nakon izbora samo preleteo na stranu Aleksandra Vučića i pogazio sve ono što je govorio pre izbora.

Svi mi koji smo nova generacija političara u Srbiji, borimo se protiv takvih preletača koji su prevali narod u prethodnom periodu.

Mnogo je takve lažne opozicije, pa tako danas u našem parlamentu sedi jedan Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović i Nenad Čanak“ – istakao je Obradović

Obradović je istakao i to da je ujedinjavanja prave opozicije svetlo na kraju Vučićevog tunela.

„Od formiranja Saveza za Srbiju u septembru mesecu prošle godine, preko ujednjenja kompletne opozicije za zahteve za fer i poštene izbore, do protesta „1 od 5 miliona“ koji se odvijaju u više gradova u Srbiji, svi smo danas zajedno.

I to ne samo opozicione stranke, već i grupe građana, studenti i sindikati, ali i javne ličnosti, svi smo kao jedan u borbi da ova vlast ode“ – kazao je Obradović

Na kraju obraćanja Obradović je građanima Zaječara poručio da je veoma važno da ostanu jedinstveni u protestima protiv ove vlasti, ali i da kada dođe vreme složno pođu put Beograda i put oslobođenja.

Ranije, lider pokreta „Dveri Boško Obradović, boravio je u Knjaževcu, gde se susreo sa Knjaževčanima, i prisustvovao pomenu pokojnom premijeru i predsedniku Demokratske stranke u Crkvi Svetog Đorđa, Zoranu Đinđiću koji je ubijen 12. marta 2003. godine.

“On je onaj koji je vratio veronauku u škole. On je pokrenuo završetak radova na Hramu Svetog Save. Otvorio je temu Kosova i Metohije na potpuno nov način, govoreći nešto što do dana današnjeg retko koji srpski političar sme da ponovi, a to je da Zapad ne može imati duple standarde prema Srbiji“.- istakao je Obradović

Nakon Knjaževca i Zaječara, Boško obradović, govorio je na prvom skupu „1 od 5 miliona“ u Kladovu, gde je pozvao sve građane Srbije da 13. aprila svi dođu u Beograd.

 

Reklame