foto: facebook Boško Ničić
Reklame

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić kazao je da kriva odnosa broja inficiranih i testiranih na korona virus pokazuje da uz odgovorno ponašanje imamo šanse. Svako opuštanje može da nas uvede u katastrofu.

Boško Ničić preko društvene mreže fejsbuk kazao je da prikaz ili kriva odnosa inficiranih i testiranih u Zaječaru pokazuje da uz odgovorno ponašanje imamo šanse.

„Prikaz (tzv. “kriva”) odnosa broja testiranih i broja inficiranih (po danima) za grad Zaječar – period od 22.03.-06.04. 2020. godine. Ovi podaci pokazuju da imamo šansu ako se budemo odgovorno ponašali i budemo poštovali sve propisane mere i naredbe ali …. znajte da nas svako „opuštanje“, makar i za trenutak, vodi u katastrofu“kazao je Ničić.

Foto: Screenshot fb Boško NIčić

Gradonačelnik Zaječara još jednom je apelovao na građane da ne izlaze i da se pridržavaju donetih mera.

„Predstoji nam desetak dana u kojima Vas, po hiljaditi put, molim da i kada možete, a ne morate, ne izlazite i izbegavate nepotrebne kontakte, bez obzira na to koliko godina imate. Nemojte dovoditi u opasnost, a svaki izlazak u spoljnu sredinu to jeste, sebe i one koje volite – ne ugrožavajte svoj grad“ istakao je on.

Volite sebe, svoje najmilije, volite svoj grad – ostanite kod kuće, poručio je Boško Ničić, građanima Zaječara.