foto: printscreen youtube t1

Glas Zaječara je do odgovora pokušao da dođe i tako što je kontaktirao gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, ali do momenta objavljivanja teksta odgovor na sms poruku koju mu je poslao naš novinar nismo dobili. Odgovor gradonačelnika je stigao nedavno, i njegov odgovor prenosimo u celosti.

Novinar portala Glas Zaječara, Vladimir Petković pitao je gradonačelnika sledeće:

„Gospodine gradonačelniče da vas ne bih uznemiravao ako možda niste u mogućnosti da se javite, da li možete da nam prokomentarišete u poruci (ili ako možemo da vas pozovemo ), pisanje Gradskog odbora DJB da je za koncert Amadeus benda odvojeno blizu 2 miliona dinara, a angažuju se preko agencije Ane Mirčetić, devojke Đorđa Davida. Hvala unapred Petković Vladimir, portal Glas Zaječara“.

Odgovor gradonačelnika Boška Ničića prenosimo u celosti:

„Najljubaznije Vas molim, ko god VI bili, da me zaobiđete sa pitanjima da komentarišem poluidiotske, svakodnevne objave raznoraznih političkih patuljaka koji u Zaječaru, preko tračeva pokušavaju da skrenu pažnju na sebe.

Javne nabavke u našem gradu su vrlo transparentne i ako iko sumnja u njihovu zakonitost i sprovođenje mimo plana i zakonskih procedura na raspolaganju mu tužilaštvo i policija.

Ko je čija devojka i sl. je degutantno i komentarisati i ne razumem zaista „Šta tu TAČNO, nekome nije jasno“?

Jedino što vam mogu reći na kraju i po informacijama kojima raspolažem, u tenderu vezano za organizaciju dočeka Nove 2020.godine., nema ničeg što je sporno i nije planirano usvojenim budžetom za 2019.godinu od strane Skupštine Grada Zaječara.

Sve ostalo spada u domen „političke kaljuge“ u kojoj pripadnici stranke stečajne mafije odavno valjaju. Svako prepucavanje sa njima je ispod nivoa svakog ko se ozbiljno bavi i politikom i vođenjem ovog grada.

U Zaječaru, njima i njima sličnima šta god da se radi i uradi ili je sumnjivo ili nije dobro“. – stoji u odgovoru gradonačelnika Zaječara.