Foto: Glas Zaječara
Reklame

Gradonačelnik Zaječara od iduće nedelje nastavlja sa redovnim prijemom stranaka, svake subote, a vezano za komunalne, infrastrukturne i druge probleme u sklopu njegovih ovlašćenja i delokruga rada predviđenih zakonom.

Foto: screenshot fb

Boško Ničić na svom fejsbuk profilu obavestio je građane Zaječara da od subote 14. decembra u vremenskom intervalu od 12 do 14 sati nastavlja sa redovnim prijemom stranaka, a vezano za komunalne, infrastrukturne i druge probleme u sklopu njegovih ovlašćenja i delokruga rada predviđenih zakonom.

„Poštovani prijatelji i sugrađani,
od subote (14.12.) u vremenu od 12,00-14,00 sati u svojstvu gradonačelnika, nastaviću sa redovnom prijemom stranaka, svake subote, a vezano za komunalne, infrastrukturne i druge probleme u sklopu mojih ovlašćenja i delokruga rada predviđenih zakonom“.napisao je Ničić.

U slučaju da je sprečen neodložnim obavezama, građane će primati njegova zamenica Marina Milić.

Prijem građana obavljaće se u salonu Gradske uprave Zaječar. Zakazivanje počinje od sledećeg ponedeljka, radnim danima, u vremenu od 12,00-14,00 sati preko telefonskog broja 019/421-597.

Takođe, svakog utorka, počevši od 17. decembra (od 17-19 sati), u prostorijama Srpske napredne stranke u Zaječaru (zgrada bivšeg “Komiteta” – preko puta Pošte), u svojstvu člana Predsedništva SNS-a, Ničić će vršiti prijem za članove i simpatizere stranke u želji da čuje njihove predloge, mišljenja i probleme sa kojima se susreću.

Broj za zakazivanje biće objavljen do srede 11. decembra.