Sekretara Demokratske stranke Gorana Jaića, zbog lepljenja nalepnice „bojkot“, Boško Ničić nazvao je „konjinom“ i poručio mu je da kada on ode za Beograd da će dovesti “berbeka” i vezati za kvaku njegovog stana. Na kraju se ironično zahvalio svojim partijskim kolegama što su oštro osudili Jaićev potez.

Goran Jaić sekretar Demokratske stranke je u sredu 9. oktobra posetio Zaječar u okviru kampanje bojkota parlamentarnih izbora i tom prilikom jednu od nalepnica sa natpisom bojkot, zalepio je na zgradi u kojoj živi gradonačelnik Zaječara.

Jaić je tada kazao da je bojkot legitimno sredstvo i da je Zaječar primer jedne loše i uzurpirane vlasti.

„Bojkot je legitimno sredstvo da se borimo protiv onoga što građani ovde u Zaječaru vide svaki dan. Imate jednog gradonačelnika koji je pre svega prevario građane kada su izlazili na izbore i zato smo izabrali Zaječar. Sigurni smo da će svi takvi kao što su Boško i Jutka i ostali posle sledećih lokalnih i parlamentarnih izbora otići i da će ovakva vlasti biti prošlost za građane“istakao je Jaić.

Dva dana kasnije, u petak 11. oktobra reagovao je Ničić sledećim rečima:

„Ovoj konjini iz SzS (DS) koji je došao iz Beograda, naravno kad me nije bilo kući, da lepi nalepnice po ulaznim vratima zgrade u kojoj živim i uznemirava komšije poručujem da ću mu, prvom prilikom kad budem u Beogradu, dovesti “berbeka” i vezati za kvaku od stana …da ima društvo spram njegovog mozga !

To isto važi i za njegove ortake iz Zaječara koji su ga doveli do ulaza “moje” zgrade i targetirali istu kao metu huligana !

Velika zahvalnost mojim partijskim “kolegama i koleginicama” koji su ovakvo uznemiravanje, a pre svega ruženje privatne imovine, oštro osudili“.napisao je Ničić.

Foto: Screenshot facebook

Na pisanje gradonačelnika reagovao je sekretar Demokratske stranke Goran jaić ponovivši da je Ničić prevario građane.

„Ovo je još jedan dokaz da Boško Ničić treba da podnese ostavku jer je prevario građanke i građane Zaječara. Svi koji prođu ulicom gde živi Boško Ničić vide mnoge kamere koje je on lično postavio mimo svih propisa. Pojedinci kao što je on vladaju tako što sire strah među građanima. Tome je došao kraj“. kazao je Jaić za portal Glas Zaječara.

Ničić se na kraju posta zahvalio partijskim kolega na podršci koji su oštro osudili ovakav Jaićev potez.

Reklame