Reklame

Od našeg čitaoca stigle su nam fotografije kako izgleda rekonstruisana bicikistička staza od bolnice do Grljana. Podsećamo da je od rekonstrukcije prošlo oko godinu dana.

Pad suvog stabla u krugu bolnice me je podstakla da Vam se obratim ovim putem. Uzrok pada tog stabla je posledica nemara i nestručnosti u prilog tome Vam šaljem slike kao jedan u mnoštvu primera.

„Prilikom rekonstrukcije biciklističke staze u delu kod Doma Zdravlja možete videti da su stabla koja su isečena bila zdrava za razliku od nekih koja su ostala a nesumnjivo je da su bolesna i sklona padu.

Da je sve kompletno katastrofalno loše urađeno vidi se po ispucalom asfaltu, a rupa iz koje raste ova zeljasta trava verovali ili ne pojavila se dan posle završetka radova.

Inače oni koji često ovuda prolaze mogu potvrditi da zadnjih par godina na ovom potezu usled pada atmosferskog pritiska širi se neverovatan smrad.

Obzirom da uslovi rada medicinskog osoblja i nisu toliko loši možda je ovo razlog što nam medicinari odlaze u Nemačku, strah od pogibije usled pada stabla ili trovanje toksičnim fekalnim smradom.

Kao građanin kome je stalo do društva i sredine u kojoj živim zamolio bih vlast da samo uzme novac i ništa ne rade manja je šteta“. stoji u pismu.