Foto: Pixabay / autor: AJEL ilustracija
Reklame

Privredni apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Privrednog suda u Zaječaru izrečenu u parnici između tužioca „OFY company“ iz Beograda protiv tuženog, Grada Zaječara i predmet je vraćen na ponovno suđenje.

Reč je o sporu koji se vodi vezano za isporuku 1662 novogodišnja paketića koje je pomenuto preduzeće „OFY company“ isporučilo Gradskoj upravi u Zaječaru.

Foto: Printscreen / Facebook

Po saznanju da je Privredni apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu Privrednog suda u Zaječaru stuipili smo u kontakt sa jednim od okrivljenih u aferi „Paketići“, Sašom Mirkovićem, koji nam je povodom odluke Privrednog apelacionog suda u Beogradu dao sledeću izjavu:

Foto: Printscreen / Privatna arhiva

„Trenutno sa timom Rikošeta i sa kolegom Goranom Markovićem i novinarima radimo emisiju za utvrđivanju istine ko je ubio Olivera Ivanovića za jednu poznatu svetsku kuću. Vest me je zatekla na terenu, bukvalno sam došao do Zaječara da vidim roditelje i stigla je presuda. Ovo je dokaz kako funkcionise zaječarsko pravosuđe, iskljucivo po političkim pritiscima sa vrlo uvezanim i umreženim ljudima. Ja sam sve ovo pričao da je Ničić uz Vučića ovo uradio zbog politike. Izvršioci su Jasmina Popović, Dragoslav Popović, sudije Vladan Nikolić, Cvetković i Biljana Rodić, a ima i još nekih. Direktni egzekutor je bio Saša Živković isto sudija kog drže po fijokama zbog toga što je njegov otac u bescenje prodao Zaječar promet. Sada očekujem da mi se neko pre svega izvini, da mi vrate moja građanska i ljudska prava, a da oni koji su sve ovo učinili u budućnosti odgovaraju pred zakonom. Ima tu poduže liste. Nikada u životu nisam osuđivan pre ovog političkog procesa! U međuvremenu zbog mog političkog stava uništili su mi i zdravlje i porodicu i posao. Ima Boga i Bog će im suditi. Na kraju se vidi da sam ja taj koji je jedini oštećen, a da krivci koji sede u državnim foteljama rade beskrupulozne stvari, zbog neostvarenosti i političke moći, a na kraju ne plaćaju odštete svojim novcem, nego novcem svih građana.“

Bez bilo kakve isplate nema ni krivice, pa se postavlja pitanje: Zašto je uopšte vođen krivični postupak bez pravosnažne presude o isplati?


1 komentar