foto:eupro

U Knjaževcu će od 24. do 31.jula biti organizovan 58.Festival kulture mladih Srbije u okviru kojeg će biti održane pesničke večeri, koncerti kao i projekcije filmova.

U velikoj galeriji Doma kulture 24.jula u 19:30 biće organizovana izložba radova studenata Fakulteta likovnih umetnosti Niš i Fakulteta za umetnost i dizajn iz Beograda, dok će pola sata kasnije na trgu ispred Doma biti i svečano otvoren 58.Festival kulture mladih Srbije.

Drugog dana festivala u četvrtak 25.jula na trgu ispred Doma kulture biće organizovan festivalski maskenbal dok će u 22 sata na Gurgusovačkoj kuli koncert održati Severina.

U petak 26.jula za 20 sati planirana je manifestacija „Talent No 1“, a u 22 sata koncert grupe Neverne bebe na Gurgusovačkoj kuli.

Promocija knjige prošlogodišnjeg pobednika Timočke lire počeće u 20 sati na trgu ispred Doma kulture 27.jula nakon čega će uslediti koncert učenika Muzičke škole dok je nastup Saše Matića planiran za 22 sata.

U nedelju 28.jula u maloj sali Doma kulture možete razgledati međunarodnu izložbu radova mladih Mihaila Lišanina (Celje, Slovenija), dok će od 20 sati ispred Doma kulture biti organizovano pesničko veče „Timočka lira“.

Poslednja tri dana festivala biće postavljen bioskop na otvorenom na platou ispred Doma kulture.

U ponedeljak 29.jula najpre će za najmlađe od 20 sati biti prikazan sinhronizovani crtani film „Mačka i miš“ a od 21 sati „Tiha planina“.

Crtani film „Miš detektiv“ biće prikazan 30.jula u 20 sati a od 21 sat film „Return to sender“.

Poslednjeg dana festivala 31.jula, najpre za najmlađe crtani film „Povratak sirene“ a od 21 sat posetioci će moći da pogledaju film „Ljubav i moda“.