Foto: Outhide Festival

Treće izdanje Festivala Outhide ove godine će se održati 27. i 28. jula u park šumi Kraljevica. Festival će trajati 2 dana, čime posetiocima garantuje duplo više zabave i dobrog provoda. Na čak 3 bine, nastupiće mnoga poznata imena alternativne muzičke scene kao i još uvek neafirmisani umetnici, koji će imati prilku da svoj rad približe posetiocima Festivala.

Foto: Outhide Festival

ALT stejž namenjen je ljubitljeljima alternativne rok muzike, ali ove godine jedan dan biće posvećen rep izvođačima. Među hedlajnerima naći će se bend Kanda Kodža i Nebojša koji će tom prilikom promovisati nove pesme sa albuma koji je u pripremi. Posetioci su već imali prilike da vide njihov novi spot za pesmu ,,Letnji dan“, a tokom Festivala moći će i da je čuju I uživo. Fanovima gitarskog zvuka, predstaviće se I mladi sastav Dogs from Kavala, koji donosi psihodelični zvuk iz garaže Na ALT stejdž.

Foto: Outhide Festival

Ljubiltelje repa obradovaće informacija da na ALT stejdž stiže mladi reper Surreal, koji je svojim albumom prvencem ,,Sam u kuci“, preko noći skupio veliki broj fanova i dostigao status jendog od značajnijih izvodjača ovog žanra. Legendarni sastav PRTI BEE GE, koji I nakon gotovo 20 godina postojanja ne prestaje da privlači pažnju, naći će sa na bini ALT stejdža da svoje hitove podeli sa posetiocima festivala.

Foto: Outhide Festival

TSAHEYLU stejdž posvećen je izvođačima elektronske muzike i posetioce očekuju setovi eminentnih imena ovog žanra. Sa svetskih bina na Outhide stiže jedan od najznačajnijih pionira ovog žanra kod nas, Dejan Milićević, koji je nastupao na vodećim svetskim festivalima poput neprevaziđenog Tomorrowland Festivala. Pored njega, publiku će animirati i mlada dama, Kristina Lalić, koja je pord toga što se bavi dj-ingom i muzičkom produkcijom i autor i voditelj emisije Belgrade Clubbing.

Foto: Outhide Festival

Za posetioce koji žele da čuju nešto novo i drugačije i ove godine ZALET stejdž pružiće spoj nespojivog upakovan u fantastičan zvuk. Sastav FTP! , koji daje sasvim novi pogled na rep muziku, a koji je ove godine zablistao sa hitovima ,,Na pustom ostrvu“ i ,,Milorad Dodik“, jedan je od izvođača koji će se naći na ovom stejdžu.

Foto: Outhide Festival

Pored ovih izvođača na Outhide festivalu naći će se I preko 30 izvođača, čije objavljivanje sledi u narednim danima.
Outhide festivan, nastao je kao bunt mladih, dobrotvornog je karaktera i za cilj ima da deo profita ulaže u izgradnju atrakcija u Zaječaru kako bi uticao na turistički potencijal, privukao turiste i vratio gradu stare boje.

LINK zvaničnog eventa: OUTHIDE 2018
Karte za festival možete kupiti do 5. juna u svim Win Win prodajnim mestima po promotivnoj ceni od 600 dinara ili putem sajta DD Tickets. PRODAJA KARATA .

Nakon promotivnog perioda cena karte iznosiće 800 dinara.