Foto: Glas Zaječara

U vеlikoj sali Gradskе upravе u Zajеčaru organizovana dodеla Vukovih diploma, knjiga i nagrada za učеnikе koji su protеklе školskе godinе ostvarili uspеhе na rеpubličkim i mеđunarodnim takmičеnjima. Umestu đaka diplome i nagrade primili su direktori škola, koji će kasnije iste podeliti nagrađenim učenicima. Iz srednjih škola 61 učenik je dobio Vukovu diplomu, dok su kod osnovaca 46 dobitnika.

Danas u vеlikoj sali Gradskе upravе u Zajеčaru je organizovana dodеla Vukovih diploma, knjiga i nagrada za učеnikе koji su protеklе školskе godinе ostvarili uspеhе na rеpubličkim i mеđunarodnim takmičеnjima.

Marina Milić, zamenica gradonačelnika istakla je da je ovo dodela diploma i nagrada danas urađena sa malim zakašnjenjem iz objektivnih razloga.

Foto: Glas Zaječara Marina Milić

„Iz objektivnih razloga sa malim zakašnjenjem, uručujemo diplome i nagrade sada, pošto nismo mogli da ovo uradimo u julu mesecu kao i svake godine, želeći da i ove godine nastavimo kontinuitet, to smo uradili sada, na početak ove školske godine“istakla je Marina Milić.

„Zadovoljstvo mi je da je puno učenika dobilo nagrade, da su to pametna deca, da su najbolji u svojoj generaciji. Grad je kao i svake godine obezbedio poklone i diplome“.zaključila je ona.

Za školsku 2018/2019 godinu, 61 učenik srednjih škola dobili su Vukove diplome dok su kod osnovaca, 46 zaslužilo istu diplomu. Knjige i diplome primili su direktori škola, koji će na internim sastancima podeliti iste nagrađenim učenicima.

Reklame