foto: tooopen.com

U subotu i nedelju (18 i 19 avgust), u Domu kulture u Kotlujevcu, ljubitelji dobrog filma imaće veliki izbor.

U subotu, 18. avgusta, u 17.00 i 19.00 sati biće prikazan 3d film „Hotel Transilvanija 3 – Odmor počinje“.

– Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoleti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.

No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav.

Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Od 21.00 sat biti prikazan film „Megalodon-Predator iz dubina“.

– Megalodon je SF akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Glavnu ulogu preuzeo je nezamenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose.

Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

Takođe, u nedelju, 19. avgusta, ponovo će, od 17.00 i 19.00 sati, biti prikazan film “Hotel Transilvanija 3 – Odmor počinje“, dok je za 21.00 sat, predviđena projekcija filma „Pravednik 2“.

– Nastavak filmskog hita The Equalizer iz 2014. godine – film o uroti i osveti.

Nakon prvog „Pravednika“ (2014.) u kojem smo upoznali Roberta McCalla (Denzel Washington), bivšeg pripadnika specijalnih jedinica koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru što mu na kraju nije pošlo za rukom, u nastavku „Pravednik 2“ Robert McCall (Denzel Washington) nastavlja raditi ono što najbolje zna – boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć.

Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj akciji, Pravednik (Denzel Washington) upušta se u osvetu.

Tokom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubicama a možda čak i sebi ravnima. Ali Robertu McCallu strah je nepoznanica. On rešava probleme koje slabiji ne mogu sami rešiti jer on je – Pravednik.

Cena karte je 250 dinara.