Reklame

Danas je sreda i pred nama je dan bez novih aspekata, iako će ceo da proteći u znaku prethodnih. Retrogradnost Merkura poljuljana je Jupiterovim boravkom u Strelcu pa sreća nas prati, manja ili veća, sve usput svim silama boreći se protiv negativne energije.

Ovan:  Bitno je da ne preterate sa velikim ambicijama, povucite jasnu granicu između dobrog i lošeg ponašanja na poslu. Nema razloga da brinete što nemate potpunu kontrolu u vezi, pormenite malo način ponašanja u vezi. Zdravlje dobro.

Bik: Odbijate predlog o poslovnoj saradnji, jer osoba sa kojom ste razgovarali vam se ne dopada. Emotivno ste nesigurni, ali to je zato što nemate poverenja u partnera. Čuvajte se prehlade.

Blizanci: Budite prisebni, svako može da pogreši. Prihvatite izvinjenje i saradnju od kolege, moguće su neke zajedničke investicije. Potrudite se da voljena osoba ispravno shvati I prihvati vase namere. Hronične tegobe.

Rak: Previše očekujete od nečijih obećanja, spremni ste da prihvatite određeni stepen poslovnog rizika. Ukoliko živite sa partnerom, pripazite na sitnice, inače može doći do nesuglasica. Moguća glavobolja.

Lav: Sačuvajte koncentraciju pred saradnicima, detaljno osmislite svoj nastup da neko ne protumači pogrešno vaše ideje.  Ne budite previše zahtevni od voljene osobe. Bilo bi poželjno da proverite krvnu sliku.

Devica: Ne podležite tuđim uticajima, da ne biste pogrešili u proceni. Dobro proverite informacije koje dolaze do vas. Inspirativni ste u vezi I imate nesvakidašnje ideje. Posetite stomatologa.

Vaga: Problemi na poslu zahtevaju bolje saradnike ali I više koncentracije da biste ih rešili. Preusmerite svoju pažnju na temu ili osobu koja vas emotivno inspiriše. Umete da napravite dobar izbor. Zdravlje dobro.

Škorpija: Vaše ideje nailaze na dobar prijem i bićete pohvaljeni. Stalo vam je da budete dobro poslovno prihvaćeni kod šireg kruga saradnika. Ukoliko želite novitete na emotivnom planu, zvezde su vam naklonjene. Moguć pad imuniteta.

Strelac: Potrebna vam je veća kontrola u poslovnim susretima, neko pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Kriza u vezi će proči, probajte da sačuvate dostojanstvo pred partnerom.Promenljivo raspoloženje.

Jarac: Pokušavate da dešifrujete poruku koja je stigla do vas ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Nema razloga da sumnjate u partnerova osećanja i namere. Zdravlje vas dobro služi.

Vodolija: Dobro ste motivisani i besprekorni u pojedinim poslovnim situacijama. Konačno dobijate pozitivan emotivni signal koji ste dugo čekali. Odgovorite u skladu sa svojim potrebama. Zdravlje dobro.

Ribe: Ne brinite zbog različitih komentara, svako od saradnika ima parvo na svoje mišljenje. Različite osobe privlače vašu pažnju ali izaberite društvo u kome se najbolje osećate. Moguće su stomačne tegobe.

Izvor: Današnji dnevni horoskop

 

Reklame